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 STATUTE/REGULATION SECTION:

4021(b) (3) P lans Covered.  

 

 

OPINION:

In your letter of October 14, 1974, you asked whether certain plans covering the lay employees of church related

schools and hospitals belonged to a "church plan."  

 

Your question is in the jurisdiction of the Internal Revenue Service. As you know, the definition of a church p lan is

provided in section 414 (e) of the Internal Revenue Code of 1954, and regulations have not yet been issued under

this section. Thus, I advise you to seek a ruling request from the Commissioner of Internal Revenue with respect to

the plans mentioned in your letter.  

 

I am sorry that we are not able to  provide more information with respect to the questions raised in your letter.  

 

 

   

 

 Charles Skopic 

Acting Executive Director   
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